top of page

Potovanje do svobode

Metoda RTT


RTT (Rapid Transformational Therapy) je edinstvena hibridna (mešana) terapevtska metoda z rezultati, ki jim ni para, ki jo v zadnjih 30 letih izpopolnjuje, razvija in osebno uči priznana govornica, avtorica knjižnih uspešnic in terapevtka slavnih Marisa Peer, ki jo je revija Men’s Health razglasila za najboljšo britansko terapevtko. RTT združuje najbolj učinkovite elemente nevrolingvističnega programiranja (NLP), hipnoterapije, psihoterapije in kognitivno-vedenjske terapije, in je po mnenju številnih hipnoterapevtov, psihologov ter psihoterapevtov najbolj učinkovita metoda, s katero so se kdajkoli srečali.



Praktiki RTT popeljemo svoje stranke v globoko sproščen trans, v katerem lahko dostopajo do svojega podzavestnega uma, ki ima vse odgovore glede temeljnega vzroka za težavo, za katero so poiskali pomoč certificiranega praktika RTT. Hipnoza je naravno stanje uma, spremenjeno stanje zavesti, v katerem vaš zavestni um odplava stran in prepusti vajeti v roke podzavestnemu umu, ki takrat postane odprt za sugestije, posreduje odgovore in razumevanje temeljnega vzroka vaše težave, ki pripeljejo do trajne spremembe v vašem življenju. Če se morda bojite, da boste med seanso izgubili nadzor, bodite brez skrbi, saj imate nadzor nad celotnim dogajanjem ves čas vi. Nenazadnje je hipnoza značilna za vsakdanje življenje, samo pomislite na trenutke, ko sanjate z odprtimi očmi ali se tako zelo zatopite v film ali knjigo, da niste več pozorni na svojo okolico.


Ko ozavestite temeljna prepričanja, vzorce, misli, čustva in obnašanja, ki vas ovirajo, se skupaj z RTT-praktikom podate na pot razumevanja, reprogramiranja in spreminjanja zgoraj naštetega v nova in spodbudna prepričanja, vzorce, misli, čustva in obnašanja, ki bodo na dan spravila prirojeno moč vašega uma in telesa, da si prizadevata za in ustvarita želene rezultate in uspeh v vašem življenju.


RTT ni vrsta terapije, v kateri boste na dolgo in široko razpravljali o svojih težavah več mesecev ali celo let. Če si želite takoj znebiti tistega, kar vas ovira, je RTT prava metoda za vas. Med seansami se v vaš um vtisnejo pozitivne sugestije, ki pomagajo vam in vašemu terapevtu do hitrih in trajnih rezultatov.


Metoda RTT se je izkazala za zelo učinkovito pri premagovanju čustvenih težav, kot so anksioznost, depresija, strahovi, fobije, nizka samopodoba; pri premagovanju različnih vrst zasvojenosti, stresa in različnih fizičnih težav ter motenj, kot so nespečnost, neplodnost, kronične bolečine in celo sindrom razdražljivega črevesja.


Po seansi RTT boste pridobili nov in trajen uvid v svojo težavo, ki vam bo spremenil življenje. Podajte se na popotovanje do svobode. Vedno se odločite za svobodo.


Irena Kahne

www.hipno-fit.si



bottom of page