top of page

Srce Bele krajine

Resort Village Majer

Objet z idilično naravo in bogato kulturno dediščino Resort Village Majer vabi, da ga obiščete na edinstveni zgodovinski lokaciji, kjer boste doživeli mir in lepoto starodavnega dvorca. Pa tudi kulinarično izkušnjo, ki temelji na domači pridelavi in samooskrbi. Hrano pridelujejo kot nekoč, z veliko skrbjo in ljubeznijo, ki ju je mogoče okusiti v vsakem grižljaju.



Belokranjska pokrajina je razgibana, od hribovitih vrhov Mirne gore, Krašnjega vrha in Kučarja do s polji obdanih ravnin ob dolini reke Kolpe, kjer je bil na gričku že pred letom 1620 zgrajen dvorec Krasinec, o katerem je pisal celo Janez Vajkard Valvasor. Skozi leta so objekti v sklopu dvorca propadli, vendar se je ohranil del, kjer sedaj domuje Resort Village Majer. Ta je moderno zasnovan in prenovljen z uporabo lokalnih in naravnih materialov. Tudi prvotni deli kamnitih zidov in tramov so obnovljeni, tako da objekt prežema moč kulturne dediščine.





Srčna ekipa diha z ambientom, kar obiskovalci občutijo. Nudijo namestitev za 24 oseb v treh apartmajih in treh suitah, ki odražajo duh drugega časa v sodobni preobleki in ponujajo počitek sredi narave. Gostom pripravijo domač zajtrk iz lokalnih sestavin, organizirajo kulinarične degustacije ali oglede bližnjih znamenitosti, obiskovalci pa lahko najamejo tudi celoten dvorec in tam preživijo poseben dogodek – lokacija je perfektna za intimne poroke. Za raziskovanje okoliških lepot uredijo izposojo električnih koles, kot tudi kanujev za vodne dogodivščine na reki Kolpi. Belokranjska kulturna in naravna dediščina vedno znova vabi, da jo raziščemo, občutimo, zaužijemo.



Posebnost Resort Village Majer so drugačne, aktivne in izobraževalne vsebine. Razvili so Akademijo izobraževanja, ki podjetjem nudi celosten pristop obravnave. Skozi delavnice, izobraževanja in izlete omogočite povezovanje in razvoj zaposlenih, kar prinese podjetju rast in večjo uspešnost. Za celotno organizacijo poskrbijo v resortu, s čimer prihranite ogromno časa. Poleg team buildingov nudijo prostor in pomoč pri izvedbi poslovnih dogodkov, kot so obletnica podjetja, seminarji in kongresi, izobraževanja, lansiranje novega produkta in izvršni sestanki, pri čemer poskrbijo tudi za kulinarično druženje po poti domačih okusov.





bottom of page