top of page

Prefinjene kreacije za uspešne

Italijanska luksuzna modna hiša Ermenegildo Zegna, ki izdeluje moška oblačila in prestižne dodatke vse od leta 1910, je ena izmed najbolj dobičkonosnih v modnem svetu, prav tako je ena izmed največjih proizvajalcev prvovrstnih tkanin, kar 2,3 milijona metrov na leto jih pripravijo za izdelavo prefinjenih kreacij. Za svojo novo kreativno kampanjo, imenovano Defining Moments, so k sodelovanju povabili filmskega igralca Roberta De Nira.


Legendardni hollywoodski igralec De Niro je tako nastopil kot obraz Zegne že na dveh snemanjih v okviru kampanje Defining Moments. Pri Zegni pravijo, da se prav vse začne s preprostim pogovorom in tega v prvem delu odlično vodi igralec italijanskih korenin De Niro, ki o filmski industriji, vzornikih in o pretekli karieri kramlja z novo vzhajajočo zvezdo McCaulom Lombardijem, ki je lansko leto prepričal v celovečerecu American Honey. Njuno interakcijo je v fotografski objektiv in na film zajel priznani režiser Francesco Carrozzini in Ermenegildo Zegna ima sedaj material za izjemno obetavno, kreativno oglaševalsko kampanjo.


De Niro je v nadaljevanju kampanje za jesensko kolekcijo zaigral s francoskim koreografom Benjaminom Millepiedom, s katerim ravno tako razpravlja o vseh odločitvah in trenutkih, ki so ga kot osebo zaznamovali in zaradi katerih je to, kdor je, ter tako skozi celotno igro odlično povzame bistvo kampanje in prefinjeno definira znamko Zegna kot eno najboljših v modni industriji.




bottom of page