top of page

Za najboljši spanec

Pižame Dedoles


Spanje je zelo pomemben del našega življenja. Je način, da se naše telo spočije, sprosti in regenerira. Kar zadeva spalna oblačila, morate v postelji nositi udobno in mehko pižamo, da boste lahko uživali v nemotenem spancu. V Dedolesu so zato lansirali nov izdelek za vse ljubitelje kakovostnega počitka. Ko se dotaknete mehkega materiala, se boste počutili, kot da sanjate.



Iščete udobna oblačila za spanje, v katerih boste spali kot dojenček? Živahne pižame Dedoles vas ne bodo razveselile le z izvirnimi motivi, temveč tudi z visokokakovostnim materialom. 95 % vsebnost organskega bombaža in rebrast rob na spodnjem delu zagotavljata popolno udobje za odraslo in otroško kožo.



Želite na pižami nositi veselo koalo, pando, pingvina, cvetoč travnik ali rdeče make? Vsaka ženska z igrivo dušo se bo odločila za te modele. Seveda so ustvarili tudi otroške pižame z njihovo najljubšo Dedolesovo maskoto. Kateri otrok si ne bi želel nositi ljubkih hrčkovih spalnih oblačil? Pozabili niso tudi na moške, ki lahko o svojemu najljubšem zlatem soku sanjajo v pižamah z motivom ustekleničenega piva.



Zdaj lahko ujemajoče se družinske kombinacije nosite ne le podnevi, ampak tudi ponoči, kajti Dedoles je kreiral udobne pižame z enako temo za vso družino. Vse, kar morate storiti, je, da izberete svoj najljubši dizajn in se prepustite svetu sanj.


Več udobnih izdelkov z zabavnimi temami lahko najdete na www.dedoles.si



bottom of page