top of page

Esenca samozavestne ženske

Antoninias


Antoninias je etična, trajnostna in luksuzna blagovna znamka, ki sprejema esenco samozavestne ženske, njen namen biti drugačna, edinstvena in posebna. Vsi ekskluzivni kosi so narejeni v omejenih primerkih, pristop k multifunkcionalnosti oblačil pa podpira idejo o vedno spremenljivih modnih kopalkah, ki se zlahka prelevijo iz sproščenega v zelo razkošen in glamurozen izgled.



Prestižna slovenska znamka Antoninias je že od leta 2016 na misiji opolnomočiti ženske z modo, ki je hkrati funkcionalna in elegantna. Cilj nadarjene oblikovalke Antoninias Eline Smogavc je na novo definirati razkošje s trajnostno pridobljenimi materiali, z recikliranimi materiali in z vsestranskim dizajnom. Tem smernicam sledi tudi nova kolekcija SS23, ki bo poskrbela, da se boste s plaže ali z bazena odpravili na svojo naslednjo destinacijo s fantastičnim izgledom – kot iz škatlice. Atraktivna linija kopalk in ready-to-wear kosov namreč ženske perfektno popelje od dnevnega do nočnega stila, saj je oblačila mogoče kombinirati med seboj in z drugimi kosi, s čimer se ustvari videz, ki je primeren za vsako priložnost. Mlada kreatorka ni pozabila na okrasitev oblačil s prepoznavnimi metalik detajli, s čimer je naredila lepo kontinuiteto s prejšnjimi kolekcijami Antoninias, ki so obnorele modne navdušenke po vsem svetu.



Antoninias ostaja zvesta idejam trajnosti in varovanja našega planeta, saj je 100 odstotkov kopalk in 90 odstotkov ready-to-wear kosov izdelanih iz recikliranega najlona ECONYL®,

materiala, ki je narejen iz najlonskih odpadkov, ki bi sicer onesnaževali Zemljo. Poleg tega

multifunkcijsko kolekcijo sestavljajo novi kosi iz celuloznih vlaken NAIA, ki so izdelani

iz trajnostno pridobljene lesne celuloze ter ustvarjajo udoben in razkošen tekstil, ki je

enostaven za vzdrževanje. Prekrivala za plažo so medtem kreirana iz luksuznih italijanskih

in španskih čipk ter recikliranih šifonov. Nova kolekcija Antoninias, ki je narejena etično

v Evropi z mislijo na sodobno žensko, tako omogoča, da boste lahko samozavestno pokazali svojo edinstveno lepoto ter hkrati prispevali k boljšemu svetu.




bottom of page