top of page

Nakit drznosti in lepote

Freya Lupo


Freya Lupo je slovenska blagovna znamka edinstvenega nakita, za katero stoji Ksenja Volk. Ekonomistka po poklicu in oblikovalka po duši je svoj hobi spremenila v uspešen posel, ki osvaja svetovne modne prestolnice in fashionistke.



Ksenja Volk je že kot najstnica nenehno ustvarjala, zato je bila prepričana, da bo svojo pot nadaljevala na oblikovni šoli. A usoda je imela drugačne načrte. Ksenja je zamešala datume in zamudila sprejemne izpite. Ker ni hotela izgubiti leta dni, se je vpisala na ekonomijo in kasneje ustvarila kariero na področju financ v svetovno znani multinacionalki. Pridobila je neprecenljive desetletne izkušnje, ki jih sedaj uporablja pri vodenju svojega podjetja. Pogrešala pa je ustvarjanje, kombiniranje barv in materialov ter jutranje nasmehe, da obožuje svoje delo.


Ksenjina odločitev za pot v svet nakita je prišla pravzaprav po naključju, ko ob urejanju za rojstnodnevno zabavo ni našla primernega nakita za dopolnitev svojega outfita. V tistem trenutku jo je prevzela kreativna energija in ustvarila je svojo prvo verižico, ki je postala zvezda zabave. Za podvig, imenovan slediti svojim sanjam, v današnjem času potrebuješ ogromno drznosti, zato se ji je ime Freya, nordijska boginja drznosti, lepote in ljubezni, zdelo pravo. Tega je Ksenja povezala še z italijansko obliko svojega priimka Volk in mu s tem dodala pridih neustrašnosti in ženstvenosti. Inspiracija oblikovalke so ljubezen do življenja, lepota in drznost. Njen nakit je namenjen samosvojim ženskam, ki se predajajo intuiciji in verjamejo v uresničitev svojih drznih sanj. Nakit Freya Lupo ima svoje vrednote, svojo energijo, svojo osebnost. Bistveno je, kaj predstavlja ženski, ki ga nosi in ko se ta z njimi poistoveti, pride do prepleta dveh podobnih energij in ženska zasije. Poslanstvo znamke Freya Lupo je torej polepšati žensko in ji omogočiti ozavestiti čudovito energijo in moč, ki jo ima v sebi, da je vsak dan lahko še bolj prepričana vase in v svojo edinstvenost.



Freya Lupo se lahko pohvali že s tremi uspešnimi kolekcijami, najnovejša med njimi se imenuje Russian Fairy Tale (Ruska pravljica). Zanjo je Ksenja črpala navdih iz družinskih korenin, ki segajo na mogočni vzhodni rob Evrope. Ob nedavnem srečanju z dotlej izgubljenim delom svoje družine je spoznala, kako pomembno je vedeti, od kod prihajaš, kaj te oblikuje in kdo si. To ji je prineslo notranji mir in milino. Prav ta občutek je prenesla na svoje kreacije, ki bodo z ljubeznijo navdale tudi vsako žensko, ki si jih bo nadela. Največjo izbiro nakita Freya Lupo najdete v spletni trgovini znamke in v trgovinah OMARA, kmalu pa sledi še sveža, lahkotna, drugačna poletna kolekcija, ki jo Ksenja ustvarja v majhnem, a nadvse šik studiu.


www.freyalupo.com

bottom of page