top of page

Luksuz v objemu narave

Glamping Olimia Adria Village


V družbi termalnih voda so znamenite Terme Olimia nadgradile svojo ponudbo z nečim novim in drugačnim. V sklopu kampa Natura je nastal eksluziven glamping resort – Glamping Olimia Adria Village, ki združuje udobje in naravo ter je namenjen gostom, katerim navadni resorti niso dovolj in iščejo nekaj posebnega. Za vse ljubitelje luksuznega oddiha, romantike in narave, za tiste, ki želijo spati pod zvezdnatim nebom, se pa ne želijo odreči luksuzni namestitvi s petimi zvezdicami.



Kaj je glamping? Magičen, drugačen in privlačen. V oazi miru in narave so nameščeni ekstravagantni luksuzni šotori, ki gostom omogočajo stik z naravo in nudijo vrhunski prestiž v vzdušju pustolovskega duha. Ponavadi se nahajajo ob morju, rekah, plažah, vedno bolj priljubljeni so tudi na celini, kjer se spajajo z vrhunsko wellness ponudbo. Ime Glamping prihaja od besed glamour in camping – je preplet teh dveh konceptov in je zapolnil vrzel v turistični ponudbi za vse ljudi, ki si želijo kampirati, vendar brez neudobnih in negativnih strani.


Terme Olimia so znane kot ene najprestižnejših slovenskih term, ki v svoji ponudbi vključujejo vrhunske wellness vsebine. Nov glamping resort je rezultat partnerskega sodelovanja med podjetjem Terme Olimia d.d., ki je zagotovilo zemljišče in pripravilo teren, ter podjetja Adria dom d.o.o., ki je poskrbelo za opremljanje infrastrukture z namestitvenimi šotori in s tem predstavilo svojo znamko Adria Village. Celoten butični resort je rezultat kreativnega dela najboljših arhitektov za glamping na svetu, Glampro team, ki so povezali naravne elemente in ustvarili vrhunski videz v čarobnem vzdušju.

Resort vključuje 20 moderno opremljenih glamping šotorov za 2 ali 4 osebe, kjer vas bosta samo pršenje dežnih kapljic in jutranje petje ptic spomnila na to, da ste pravzaprav v šotoru. Kampiranje se konča v trenutku, ko zaprete zaveso svojega šotora in stopite v »hotelsko sobo« z zasebno teraso, s kopalnico, televizijo, s klimatsko napravo, nekateri vsebujejo tudi majhno kuhinjo. Moderna »hotelska soba«, kot jo imenujejo, je popolno zlitje luksuzne namestitve in narave. Udobje luksuznih hotelov je vključeno neposredno v naravo, v arhitekturno dovršen resort, ki svoje goste navdušuje z visokim nivojem prestiža. Za čarobnost ne skrbijo samo šotori, temveč celoten ambient okoli njih: majhni potoki, ognjišča, plaža, bazen, zasebne masažne kadi ter nasploh prečudovita arhitektura parka. Tukaj se ustvarjajo posebna doživetja, kjer bodo gostje uživali v zunanjih dogodkih ob odprtem ognjišču, ob sončnem vzhodu na zasebni plaži in ustvarili nepozabne spomine. Vsako jutro jih bo pričakala košara z domačimi izdelki lokalnih podeželskih proizvajalcev, ki bo poskrbela za popoln začetek dneva.


www.terme-olimia.com

www.adria-holidays.net





bottom of page