top of page

Šarm in prestiž

Najnovejši produkt italijanske navtične znamke Custom Line je veličastna Navetta 33, ki je s svojim šarmom, z inovacijami, s tehnologijo in z dizajnom tako očarala kupce, da so jo prodali v petih enotah še pred uradnim debijem, ki ga je doživela na uživaški Ibizi.



Navetta 33 povzema znanje sorodnih modelov proizvajalca, a hkrati vpeljuje številne tehnične izboljšave, katerih glavni cilj je lastniku ponuditi prvovrsten nivo udobja, ki ga običajno najdemo le na plovilih, večjih od 40 metrov.


Začeli so z ladijskim trupom, ki je zasnovan popolnoma na novo za doseganje vrhunske pozicije v razredu v smislu plovnosti, stabilnosti in predvsem učinkovitosti; Navetta 33 namreč pri ekonomični potovalni hitrosti lahko doseže kar 1.850 navtičnih milj. Pri načrtovanju so veliko premisleka namenili tudi zvočni izolaciji, z različnimi polnili in materiali so onemogočili prenos hrupa iz strojnice v bivalne prostore. Kaj pa se skriva v njej? Glede na to, ali je namen lastnika premagovanje dolgih razdalj z zelo nizko porabo goriva ali uživanje v mogočni zmogljivosti 33-metrske jahte, so pri znamki ponudili tri možnosti pogona, izmed katerih najmočnejša predstavlja dvojico motorjev MAN s 1.650 KM. Pri takšni izbiri potovalna hitrost znaša 13 vozlov, medtem ko jih najvišja doseže 16. Tako lastnik nima na voljo zgolj možnosti prilagoditve notranjosti, temveč so s personalizacijo pri podjetju Custom Line šli še dlje, da bi popolnoma zadostili potrebe in želje svojih strank.

Pri prvi izvedenki Navette 33 so na štirih palubah ustvarili moderen, a hkrati domač ambient z dotikom sofisticiranosti, ki ga pričarajo mnogi umetniški kosi. Središče zabave bo za nekatere najvišji krov z velikim jacuzzijem in z radodarnimi blazinami za sončenje, za druge garaža, kjer je shranjen jet ski, za tretje pa lounge na prostem, ki omogoča lenarjenje na zofah in obedovanje na svežem zraku. V vsakem primeru dovršena Navetta ne bo razočarala svojih gostov.



bottom of page