top of page

Urejen v vseh pogledih

Moška nega


Nega kože, depilacije, manikura in pedikura... je to res domena ženske? Ženske damo veliko na svojo osebno nego in urejen izgled in zelo rade pogledamo moškega, ki je negovan. In moški, verjemite mi, v kozmetični salon hodijo vaši sodelavci in kolegi. »Na sestanku sem,« je stavek, ki vam lahko da misliti, kje je.



Nega obraza

Povem vam, gubice niso šarmantne. Sladki poljubi za vas, nam predstavljajo grobo nežnost. Ne skrbite, če boste obiskali kozmetični salon in si privoščili moško nego, ne boste ženstveni. Moška nega je poseben postopek globinskega čiščenja kože (to pomeni odstranjevanje tistih »črnih pikic« po vašem nosu in licih). V Klubu lepote to naredimo na neboleč način z ultrazvočnim čistilcem. Ne pozabimo tudi na urejanje vaše brade in obrvi. Moška nega je večinoma hitra, efektivna terapija za osvežitev in pomladitev kože.


Depilacija

Ali tudi vi opazite skrite poglede vaše partnerice proti sosedu, ki ima gladek in od sonca porjavel zgorni del? Ne, nima srečnih genov, ampak je bil »na sestanku«. Verjemite mi, tiste dlake na hrbtu, ki vam jih partnerica omenja, res obstajajo. Bodimo odkriti, depilacija boli. Ampak, vaša partnerica se vsak mesec uredi in verjemite mi, za vas. Ne bi bilo lepo, da bi ji pozornost vrnili?


Manikura in pedikura

Veste, da urejeni nohti na rokah in tudi nogah (taki, kjer se res opazi, da jih je oblikovala strokovnjakinja) predstavljajo premožnega moškega? V salonu uredimo in zacelimo obnohtno kožico ter oblikujemo konico nohtov. S pilo, ne s škarjami, in rezultat je neverjeten. Poizkusite, ne povejte dragi in opazujte, kdaj bo spremembo opazila. Kar pogumno, vabljeni.


Anja Rednak Jakšić




bottom of page