top of page

Revolucija v optiki

Tesla Hyperlight Eyewear by Zepter


Očala Tesla Hyperlight Eyewear omogočajo aktivno terapijo s hipersvetlobo, ki podpira, okrepi in revitalizira uporabnikovo telo na kvantni ravni. Nudijo zaščito pred škodljivimi sevanji naravne in umetne svetlobe, sončne svetlobe in svetlobe elektronskih naprav, še posebej pa ščitijo pred združenim učinkom teh sevanj, ki smo jim neprestano izpostavljeni. Svetloba se pri prehodu skozi plast fulerena v očalih THE Glasses namreč spremeni v optimizirano in hiperharmonizirano svetlobo, ki je edinstvena in zdravju prijazna.Kognitivne sposobnosti

Kvantna hipersvetloba nastane, ko svetloba prehaja skozi leče s tehnologijo Quantum Hyperlight Optics, pri čemer ugodno vpliva na vid in delovanje možganov. S tem pa se izboljša tudi splošno telesno in duševno počutje uporabnika in optimizira delovanje telesnih funkcij. Očala THE Glasses izboljšajo koncentracijo, pozornost in spomin, omogočajo večjo storilnost in učinkovitost ter pomagajo pri hitrejšem in boljšem sprejemanju odločitev.


Vid

Očala THE Glasses ščitijo oči, tako da nevarno UV-sevanje in modro svetlobo odstranijo in preoblikujejo v valovne dolžine (zeleno, rumeno, oranžno, rdečo svetlobo), ki so optimalne za molekularno strukturo oči. Poleg tega ščitijo oči pred prekomerno količino svetlobne energije iz vseh svetlobnih virov, ki smo jim izpostavljeni (umetna svetloba, svetloba elektronskih naprav in sončna svetloba), saj prepuščajo ravno pravšnjo količino skupne svetlobe.Lepota & stil

Očala THE Glasses preprečujejo staranje kože okoli oči, saj nevarno UV-sevanje in sevanje modrega dela svetlobnega spektra odstranijo ter ga pretvorijo v zaželene svetlobne valove, ki ohranjajo in spodbujajo naravno regeneracijo oziroma nastajanje kolagena in elastina. Tako pomagajo zgladiti obstoječe gube okoli oči in preprečujejo nastajanje novih, hkrati pa so modni dodatek, ki dopolni osebni slog.


Raven hormonov

Očala THE Glasses na edinstven način optimizirajo ravni serotonina (hormona sreče), dopamina (hormona užitka), melatonina (hormona, ki uravnava spanje) in kortizola (stresnega hormona), saj povrnejo naravno ravnovesje teh hormonov, ki je ključno za dobro fizično in psihično delovanje telesa.


Komu so namenjena očala THE Glasses?

Vsem, ki skrbijo zase, trdo delajo in živijo aktivno življenje: študentom, dijakom, policistom, profesorjem, pilotom, vojakom, voznikom (poklicnim in nepoklicnim), športnikom, politikom itd. Torej vsem, ki so vsakodnevno izpostavljeni nevarnemu sevanju zaradi sončne svetlobe in umetni osvetlitvi notranjih prostorov (doma, v službi, šoli, nakupovalnih središčih, na koncertih ipd.).


Dober vid je ključ do dobrega zdravja

Naše oči nimajo naravne fiziološke zaščite pred nevarnimi fotoni visokoenergijske svetlobe (UV in modre), ki jo vsebujejo sončna svetloba, umetna razsvetljava in sevanje elektronskih naprav. Taka škodljiva svetloba povzroča nepopravljive poškodbe oči, sivo mreno in okvaro rumene pege (makule), poleg tega pa negativno vpliva na delovanje možganov in splošno zdravje. Očala THE Glasses so edinstvena rešitev za izboljšanje vida in možganskih funkcij, saj hkrati blokirajo škodljivo sevanje in ga pretvorijo v optimalni spekter kvantne hipersvetlobe, ki odraža idealno simetrijo, kot jo najdemo v bioloških strukturah. Z očali THE Glasses boste tako vitalnejši, bolj zdravi in uspešnejši.


www.zepter.si
Opmerkingen


bottom of page