top of page

Realizacija sanj

Predstavljajte si, da imate možnost zasnovati avtomobil povsem po svojih željah in za svoje potrebe. Osebno, po meri narejeno vozilo, kateremu na svetu ni primere, bi tako utelešalo pravi pomen luksuza. Za nas, navadne smrtnike, nepredstavljivo, toda na svetu res obstajajo posamezniki s tako globokimi žepi, da lahko igrajo vlogo mecena avtomobilske umetnosti in si naročijo popolnoma unikatno mojstrovino.


Eden takšen bogataš je pristopil k Rolls-Roycu s svojo idejo in oblikovalci so jo po nekaj letih trdega dela, za katerega so zahtevali 13 milijonov evrov, tudi uresničili. Glede na to, da je ta posebna stranka zbiratelj edinstvenih predmetov, kot na primer super jaht in privatnih letal, mu teh nekaj milijončkov ni bilo težko nakazati, a v zameno je zahteval perfekcijo.Ta po njegovem mnenju pomeni elegantni dvosedežni kupe z veliko stekleno panoramsko streho, ki se poklanja zlati dobi Rolls-Royca, 20. letom prejšnjega stoletja, ko je svet ugledal kar nekaj veličastnih, dramatičnih in nastopaških modelov. Vsi ti so služili kot inspiracija za oblikovalsko ekipo, ki se je skupaj z naročnikom podala na ustvarjalno popotovanje, danes pa je pred nami rezultat njihovih ambicij, 100% unikatni Sweptail.


Ker gre za Rolls-Roycea kot še nikoli poprej, čisto vsak delček po meri narejenega vozila izžareva vrhunsko kakovost ročne izdelave in pedantno pozornost do podrobnosti.

bottom of page