top of page

Oaza sredi Ljubljane

Sense Wellness Grand Hotel Union


Če si po sprehodu ali po neutrudnem beganju po mestnih opravkih želite sprostiti utrujene mišice, napetost v sklepih ali resetirati misli, lahko to storite v nepozabnem okolju, ob pridušeni glasbi in v prijetni družbi. Obisk sprostitvenega in rekreacijskega centra Sense Wellness, ki se nahaja v najvišjem nadstropju Grand Hotela Union Business, je idealna izbira. V prenovljeni, sodobni oazi sredi mesta boste uživali v plavalnem bazenu, se razvajali v savnah in na masažah, sprostitev pa vas bo dočakala tudi v VIP SPA-ju za dva; ob vsem tem pa boste zadrževali dih ob nepozabnemu pogledu na Ljubljanski grad.



Septembra 2016 je svoja vrata odprl Sense Wellness v najvišjem nadstropju Grand Hotela Union Business, ki se pridružuje znani lokaciji v Austria Trend Hotelu. Lastnica, gospa Andreja Medvedič, je s svojim bogatim arhitekturnim znanjem realizirala prav poseben ambient z orientalskih pridihom, kjer si lahko obiskovalci spočijejo tudi dušo. Temeljita prenova z izkušeno projektantsko ekipo hotela je tako obrodila vrhunske rezultate.


Glavni del novega sprostitvenega centra predstavlja penthouse plavalni bazen s prečudovito teraso in s pogledom na Ljubljanski grad. Ambient je svetel in prijeten, zaradi česar je bazen zelo popularen med hotelskimi gosti. Kmalu se bo prostoru pridružil tudi neke vrste »pool bar«, ki bo obiskovalce razvajal s široko ponudbo zdravih smutijev, pa tudi z različnimi vrstami piva, šampanjcev in koktajlov, tako da se bo zabava lahko nadaljevala tudi v noč. Želeli so ustvariti okolje, ki omogoča druženje ob pijači po službi, unikatno praznovanje rojstnega dne ali nepozabne dekliščine. Seveda pa so do 19. ure na čofotanje vabljeni tudi otroci. Ravno zaradi raznovrstnosti klientele so pripravili paketne cene za več obiskov, vsakodnevne ugodnosti in prenosljivo mesečno vstopnino za podjetja in družine, namenjeno vsem, ki se zavedajo, kako pomembno si je vzeti čas zase in za svoje najbližje.

Na drugi strani bazena se nahajata dve savni in dve luksuzni VIP suiti za masaže v paru. Tukaj ste od bazenskega dela popolnoma ločeni, saj ima vsaka kabina tudi lastno kopalnico in garderobo, v VIP rezidenci pa goste pričaka tudi zasebna infra savna in masažna kopel. Razkošni masažni rituali in VIP zakupi so idealni za vse, ki imajo radi popoln mir ali se želijo na samem sprostiti s svojo boljšo polovico.



Poseben kotiček je namenjen tudi lepotnim tretmajem, izmed katerih so v centru najbolj ponosni na nego obraza s francosko prestižno kozmetiko Carita, ki združuje tri dermatološke tretmaje, po katerih je stranka dobesedno pripravljena na rdečo preprogo. Izvajajo tudi napredno terapijo proti celulitu Endospheres, ki na neinvaziven način s pomočjo kompresivne mikrovibracije resetira celice, stimulira mišice, odplakne medcelične tekočine in povzroči razgradnjo celulita na delih telesa, kjer ga tudi z redno vadbo in dietami prej ni bilo mogoče odpraviti.


Ekipa Sense, ki jo sestavlja 16 odlično usposobljenih sodelavcev iz različnih koncev sveta, skrbi, da vsak, ki vstopi v njihov svet, preko popotovanja skozi labirint savn, masaž, kopanja in lepotnih tretmajev doživi sproščujočo izkušnjo, ki odpravi energetske blokade in vzpostavi ravnovesje v telesu.


www.sense.si/union

bottom of page