top of page

Oaza na palmi

Hotel One&Only The Palm vabi goste na vrhunsko doživetje na otok, ki se nahaja v neposredni bližini vznemirljivega novega Dubaja. Z devetdesetimi sobami in s štirimi ekskluzivnimi vilami z izhodom na morje velja za enega izmed najbolj intimnih hotelskih kompleksov ob plaži. Iz privatne marine hotela se razprostira čudovit razgled na privatne vile, na prvi pogled pa je moč opaziti maroški in andaluzijski stil gradnje.



Dekorativen ambient prestižnega One&Only The Palm je razpet med prelepimi turkiznimi in vijoličastimi barvnimi kombinacijami. Najbolj prestižna suita, poimenovana Velika palma, se razprostira na 250 kvadratnih metrih najvišjega nadstropja, od koder ponuja krasen pogled na velik bazen in privatno marino. Predano osebje medtem skrbi, da so uresničene vse želje še tako zahtevnih gostov. V kolikor pa ti želijo popolno zasebnost v času oddiha v hotelu, potem je prava odločitev ena izmed štirih privatnih vil, od katerih je vsaka opremljena z vrtom in bazenom, ob katerem si lahko gostje privoščijo slasten zajtrk ali večerjo.


Pod kulinaričnim vodstom kuharja Yannicka Alliena, nosilca Michelinove zvezdice, delujejo tri restavracije: Zest, Stay by Yannick Allieno in 101Dining Lounge and Bar. Zvezda hotela je Zest, kjer na meniju najdete miks kulinaričnih specialitet Bližnjega vzhoda in Azije, medtem ko 101 Lounge and Bar predstavlja odlično mesto za romantično večerjo v dvoje.


Za popolno razvajanje gostov One&Only The Palm ponuja številne sprostitvene tretmaje. Wellness center sestoji iz osem prelepih apartmajev s privatnimi terasami za počitek, sosednji fitnes studio pa je opremljen z najnovejšo opremo Technogym.



bottom of page