top of page

Težko pričakovana Navetta 30

ACI Marina Rovinj je zadnji vikend v oktobru gostila težko pričakovano novost znamke Custom Line, veličastno superjahto Navetta 30.V Rovinju se je na sončen oktobrski dan italijanski Custom Line pridružil skupini MennYacht, da bi predstavil šarmantno plovilo Navetta 30. Predstavitev je organiziral MennYacht Group, eno vodilnih navtičnih podjetij z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je svojim gostom ponudilo varen in zaseben ogled nove jahte ob spoštovanju vseh trenutnih epidemioloških pravil.


Predsednik skupine MennYacht Matjaž Murko z ženo Darjo


Navetta 30 je prva predstavnica znamke Custom Line s podpisom arhitekturne družbe Antonio Citterio Patricia Viel, ki je zasnovala notranjo opremo. Zunanji dizajn je skoval Filippo Salvetti, ki se je odločil za velika okna v ladijskem trupu in nadgradnji ter za radodarno višino krova preko dveh metrov.


Zvezda superjahte je lastnikova suita, ki skupaj s salonom domuje na glavni palubi, medtem ko se štiri kabine za goste in prostor za posadko nahajajo na spodnji palubi. Prestižno plovilo se ponaša še z zgornjo palubo, kjer lounge in jedilnica omogočata obedovanje al fresco.Gostje so imeli tudi posebno priložnost, da preizkusijo luksuzni gumenjak Omega 45, opremljen s tremi 400-konjskimi motorji Mercury Verado, ki predstavlja vrh ponudbe podjetja TechnoHull.


Navetta 30 je sedaj na poti proti jugu, da se predstavil še v drugih čudovitih mestih.


bottom of page