top of page

Mir in udobje v središču prestolnice

Zepter Apart hotel je prvi apart hotel visoke kategorije v Beogradu, ki predstavlja oazo miru, luksuza in udobja. Hotel je ustanovljen na podlagi dolgoročne tradicije in visokih standardov, katerih se podjetje Zepter drži že od samega začetka. Hotel je odličen izbor predvsem za poslovneže kot tudi za turiste, ki načrtujejo daljši obisk v Beogradu in lahko občutijo edinstven način življenja Zepter v samem centru mesta.


Hotel ima 32 bivalnih enot, od katerih je 25 apartmajev, popolnoma opremljenih s kuhinjo in z vsemi gospodinjskimi Zepter pripomočki, in 7 delux sob. Vse namestitvene enote so dobile ime po znamenitem Zepter porcelanu, velike pa so od 30 pa vse do 300 kvadratnih metrov. Hotel se razprostira skozi sedem nadstropij. V petem nadstropju se nahaja najekskluzivnejši apartma, poimenovan Imperial Cobal, ki šteje 300 kvadratnih metrov, v katerem se nahajajo tri spalnice, vsaka seveda s svojo kopalnico. Gostom hotela je v sedmem nadstropju na voljo SmartLife Fitness Shuttle, opremljen z najmodernejšimi fitness napravami, slana soba ter spa center, kjer izvajajo tudi svetlobne terapije z Bioptron sistemi. V sedmem nadstropju se nahaja tudi terasa Horizont, velika nekaj več kot 100 kvadratnih metrov, ki je namenjena raznoliki uporabi, kot so različni dogodki, seveda pa se lahko uporabi tudi za zasebne želje in potrebe gostov. Na njej je mogoče organizirati velike zabave, intimna druženja, lahko pa se na njej organizira tudi vadba na prostem z veličastnim pogledom na prestolnico.



Gostom so v hotelu na voljo tudi Zepter Meeting Club, SmartLige restavracija in Zepresso Aperitive bar. Prav tako imajo možnost uživati in se razvajati z vsemi Zepter proizvodi, ki so takorekoč osvojili svet - v čisti vodi, v čistem zraku, pravilno pripravljeni hrani ter v Bioptron sistemih svetlobne terapije, ki zdravi. Restavracija gostom nudi pazljivo izbrano mediteransko in internacionalno hrano s posebnim pridihom zdrave hrane. Kar naredi hotel zares edinstven, je možnost pripravljanja obroka v samem apartmaju s strani šefa kuhinje, seveda na zahtevo gosta. Na ta način ima gost možnost odkriti skrivne recepture v Zepter načinu pripravljanja zdrave prehrane.


Hotel, lociran v samem centru mesta, je zadržal stil iz zgodnjih 30. let, katerega je načrtal znan arhitekt Đorđe Đorđević, a mu dodaja udobje in luksuz, ki ga poznamo v novi moderni dobi. Za današnji izgled hotel sta zaslužna arhitekt Dušan Tešić in ATD ekipa.

bottom of page