top of page

Made in Italy

IPD fashion store


Italijanska prvovrstnost, stil in tradicija so zajeti v filozofijo blagovnih znamk Imperial, Please in Dixie, ki jih na naših tleh najdemo pod eno streho v ljubljanskem hramu mode, v trgovini IPD fashion store, ki predstavnicam nežnejšega spola nudi izbrane kose za vsako priložnost.



Imperial

Znamka Imperial se je rodila leta 1978, ko je podjetnik Adriano Aere skupaj z ženo Emilio Giberti inoviral koncept proizvodnega procesa, znanega kot fast fashion, ki najnovejše trende z modnih pist in rdečih preprog na hiter način prenaša v trgovine, kjer so na voljo širši publiki. Zaradi nenehnega spremljanja trendov in želja kupcev je znamka priljubljena predvsem med metropolitanskimi ženskami s sofisticiranim stilom, ki izražajo svoj jaz s pomočjo široke izbire Imperialovih modelov, materialov in potiskov.


Please

Zaradi želje trgu ponuditi nekaj svežega, je Adriano Aere leta 1993 pričel širiti svoj modni imperij z znamko Please, ki na igriv način kombinira glamur s sproščenostjo. Tudi tu je sledil zmagovalni viziji vrhunskega oblikovanja in ugodnih cen, a je tokrat v ospredje postavil denim, ki oblikovalcem služi kot neizčrpen vir inspiracije. Brezčasni kroji so kombinirani z zanimivimi detajli in tako predstavljajo odlično izbiro za mlade samozavestne ženske, ki so rade v koraku s trendi.



Dixie

Bolonjska skupina Imperial S.p.A. je po 36 letih obstoja svoj uspeh okronala s pridobitvijo firenške znamke Dixie, poznane po svojih dovršenih kolekcijah z retro pridihom, ki jih zaradi izjemne kakovosti in pozornosti do podrobnosti rade nosijo tudi najbolj zahtevne fashionistke. Ženstvenim oblačilom, oblikovanim in proizvedenim izključno v Italiji, se pridružujejo unikatni modni dodatki, obutev in nakit, ki postavijo piko na i izbranemu slogu.


IPD fashion store

Butiki z oblačili priznanih blagovnih znamk Imperial, Please in Dixie, ki utelešajo kakovost Made in Italy, domujejo v vseh največjih modnih prestolnicah, od nedavnega pa tudi pri nas, saj je v Mercator centru Šiška svoja vrata odprla trgovina IPD fashion store, kjer bo lahko nekaj zase našla vsaka modno ozaveščena dama, kajti poleg drznih kreacij, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, ponujajo tudi klasične kose s pridihom modernosti.


Ava Tomlje


bottom of page