top of page

Doživite indijsko kulinariko

Restavracija Maharaja


Indija je dežela tradicije in bogate kulture. Indijska kulinarika se razlikuje od regije do regije: okus, barve, tekstura, izgled in aroma posamezne specialitete se spreminjajo vsakih nekaj kilometrov. Temelji indijske kuhinje so prava izbira sestavin, količin, razmerja in zaporedje priprave. Prav zato je indijska hrana uravnotežena in primerna za vsakogar, v svetu poznana in priznana po okusu in prehranski vrednosti.


Restavracija Maharaja, ki ima izven meja Slovenije tradicijo že od leta 1994, s ponosom predstavlja priljubljeno indijsko kulinariko tudi v Sloveniji. Že sama beseda ‘‘Maharaja’’ vzbudi čute in spominja na nekaj eksotičnega in navdušujočega. V Maharaji mojstri indijske kuhinje v prijetnem vzdušju pripravljajo prave poslastice. Za svoje goste se trudi družina Jham, po izročilu, ki gre iz roda v rod.


Maharaja že od samega začetka skrbi za raznolikost in razvoj svoje ponudbe. Poleg velike izbire indijske in nepalske kulinarike so se sedaj kot prvi odločili ponuditi slovenskim gurmanom tudi indijske pice. Vse jedi so pripravljene sveže po načelih ajurvede, starodavnega indijskega znanja in modrosti o zdravem življenju. Začimbe, zelenjava, oreščki in zelišča ustvarijo harmonijo okusov in arom, ki nahranijo dušo in telo. Zato so jedi polne, slastne in zdrave.


www.maharaja.si



bottom of page